Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit  +++   EARN.WORLD - Rasti i pĂ«rdorimit tĂ« parĂ« nĂ« zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - MundĂ«suar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerĂ«zit    1. Aksionet në Superportofolin Earn.World (deri në 17% shpërblime për aksione në vit)
  2. Tregtimi i automatizuar i AI i depozitave tuaja në Superportofolin Earn.World (3 - 7% fitim në muaj)
  3. Pjesëmarrja në infrastrukturën e tregtimit të Super-Portofolit Earn.World duke blerë Trading Infras (Maks. 400% fitim - 500% kthim - deri në 12% fitim në muaj)


Shkarkoni EARN.WORLD Super Portofolin01   Aksioni

Pasi të keni transferuar asetet në aplikacionin e portofolit, mund të filloni të vendosni (të fitoni interes) në kriptovalutat tuaja.

 KĂ«shillĂ«: Blini Trading Infra dhe gjeneroni deri nĂ« 8% shpĂ«rblime mĂ« tĂ« larta nĂ« portofolin Earn.World. Delegimi dhe heqja e aseteve tuaja nĂ« çdo kohĂ« (staking jo-kujdestar). 02    Tregtimi i AI

EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK. Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit.

ËshtĂ« njĂ« bot shumĂ« i avancuar i TregtisĂ« sĂ« AI i krijuar nĂ« bashkĂ«punim me ekspertĂ« tĂ« industrisĂ«.
Earn.World AI Bot përdor algoritme të sofistikuara për të analizuar kushtet e tregut dhe për të marrë vendime tregtare duke marrë parasysh strategjitë dhe parametrat e paracaktuara të provuara dhe të testuara.
Earn.World Bot analizon tregues të ndryshëm, grafikët, të dhënat historike dhe modelet përpara se të kryejë një tregti.Boti Earn.World është i lidhur me shkëmbimet më të mira të kriptomonedhave njëkohësisht, duke lejuar diversifikimin dhe duke përfituar nga diferencat e çmimeve nëpër platforma.
Boti Earn.World është krijuar në bashkëpunim me ekspertët kryesorë të industrisë me një rekord të provuar të gjenerimit të fitimeve.
 


Fitimi i specifikuar është 4 - 7% në muaj dhe shtohet në llogarinë tuaj tregtare në kohë reale.

  • Tregtimi me inteligjencĂ«n artificiale (AI): bot tregtar i AI i teknologjisĂ« mĂ« tĂ« fundit, i monitoruar nga ekspertiza njerĂ«zore.
  • Çdokush mund ta bĂ«jĂ« kĂ«tĂ«: trajtim i lehtĂ«. EkzistojnĂ« vetĂ«m veçori "Depozita" dhe "TĂ«rheqje". Depozitat e bĂ«ra janĂ« tashmĂ« nĂ« proces tregtimi brenda 30 minutave.
  • Kontabiliteti nĂ« kohĂ« reale: Fitimet e tregtimit kreditohen nĂ« kohĂ« reale.
  • GjithmonĂ« i disponueshĂ«m: VĂ«llimi i tregtimit mund tĂ« tĂ«rhiqet nĂ« çdo kohĂ«. Pagesat do tĂ« bĂ«hen nĂ« USDT brenda 24 orĂ«ve. Tarifa e tĂ«rheqjes Ă«shtĂ« 2% e shumĂ«s sĂ« tĂ«rheqjes, por tĂ« paktĂ«n 10 dollarĂ«.
  • KufijtĂ« e depozitave: Shuma e depozitave tuaja Ă«shtĂ« e kufizuar nĂ« 10 herĂ« (10X) çmimi i blerjes sĂ« Trading Infra. Me njĂ« ADVANCED Infra prej 1000 dollarĂ«sh, shuma maksimale e mundshme e depozitĂ«s Ă«shtĂ« 10000 dollarĂ«. Shuma e depozitave maksimale mund tĂ« rritet nĂ« çdo kohĂ« duke blerĂ« Trading Infras shtesĂ«.
  • Transparenca: Earn.World Ă«shtĂ« kompania e parĂ« qĂ« dokumenton tĂ« dhĂ«nat e saj tregtare nĂ« blockchain (zinxhiri Streakk). Publikohet gjithashtu njĂ« raport mujor i tregtimit.
Për të marrë pjesë në Earn.World, ju duhet të paktën një ADVANCED Trading Infra prej 100 dollarësh, të cilën mund ta blini në zyrën e pasme. Për ta bërë këtë, fillimisht regjistrohuni në Earn.World.


 KĂ«shillĂ«: Tregtim i automatizuar i AI nĂ« Earn.World me fitime 3 - 7% nĂ« muaj me opsione depozitimi dhe tĂ«rheqjeje nĂ« çdo kohĂ«. 03    Trading Infras

Ju gjithashtu mund të fitoni para pa depozitën tuaj, pra vetëm duke blerë Trading Infras.

Për çdo Trading Infra të blerë ju do të merrni një "kthim" deri në 12% në muaj mbi çmimin e blerjes (me kredi ditor dhe disponueshmëri ditore). Ky "kthim" paguhet derisa të arrihet fitimi maksimal [MAX PROFIT] i Trading Infra (d.m.th. 250%, 300% ose 400% "fitim" me 350%, 400% ose 500% "kthim").

ËshtĂ« gjithashtu e mundur tĂ« blini Infras shtesĂ« nĂ« çdo kohĂ«.PROFESSIONAL Infra
Earn.World - PROFESSIONAL Trading Infrara
Earn.World - PROFESSIONAL Trading Infrara
PREMIUM Infra
Earn.World - ADVANCED Trading Infrara
Earn.World - ADVANCED Trading Infrara
ADVANCED Infra
STREAKK Earn.World - ADVANCED Trading Infrara
STREAKK Earn.World - ADVANCED Trading Infrara


 KĂ«shillĂ«: Blini Trading Infras dhe merrni deri nĂ« 12% nĂ« muaj deri nĂ« njĂ« maksimum prej 500% si "kthim" (e disponueshme çdo ditĂ«). 


Programi i filialeve

.... dhe ata që flasin me të tjerët për mundësitë fantastike të EARN.WORLD do të marrin bonuse shtesë për blerjen e Trading Infras nga pjesëmarrësit e tjerë.
• Nga plani Unilevel, 50% paguhet nĂ« 20 nivele. Secili nga rekomandimet tuaja tĂ« drejtpĂ«rdrejta qĂ« blejnĂ« njĂ« Trading Infra zhbllokojnĂ« pĂ«rgjithmonĂ« njĂ« nivel tjetĂ«r pĂ«r ju.Me bonusin e nivelit, ju jo vetëm që merrni pjesë në blerjet e Trading Infras, por edhe në fitimet tregtare të partnerëve të ekipit tuaj mbi 20 nivele!• Rank Royalty Bonus (gjithsej 10 milionĂ« dollarĂ«) paguhet nĂ« katĂ«r kĂ«ste mujore sa herĂ« qĂ« arrihet njĂ« nivel karriere (vĂ«llimi total i akumuluar i ekipit). NĂ«se arrihet njĂ« nivel, qarkullimi nuk fshihet, por vazhdon tĂ« grumbullohet pa afat. PĂ«r çdo ndeshje, maksimumi 40% e volumit kualifikues tĂ« rangut pĂ«rkatĂ«s merret parasysh pĂ«r tĂ« pĂ«rcaktuar vĂ«llimin e grumbulluar pĂ«rkatĂ«s tĂ« ekipit.


• Bonusi i tretĂ« Ă«shtĂ« "Global Lifetime Pool". Me kĂ«tĂ« bonus, STREAKK lejon partnerĂ«t aktivĂ« tĂ« marrin pjesĂ« nĂ« shitjet totale mujore tĂ« kompanisĂ«. Ofrohet njĂ« grup mujor prej 15% tĂ« shitjeve totale.Bonuset nga programi i filialeve rezervohen direkt në USDT (Tether) në zyrën tuaj të pasme. Mund ta transferoni gjendjen e llogarisë tuaj USDT në një portofol tjetër USDT çdo ditë, ose mund të blini një tjetër Trading Infras ose ta dërgoni në portofolin tuaj Earn.World dhe të mblidhni shpërblimet e shtuara të aksioneve (efekti i përbërjes). Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë.
Ngjarje dhe promovime


EARN.WORLD

Ngjarje dhe promovime
 

Pre-Launch Egypt, Kairo
02.12.2023

Promovimi "Thanks Giving".
  pĂ«rfunduar 
23.11.2023 - 26.11.2023

Promovimi "Golden Dewali".
  pĂ«rfunduar 
09.11.2023 - 14.11.2023

Promovimi "Trick or Treat".
  pĂ«rfunduar 
26.10.2023 - 04.11.2023

Promovimi i udhëtimit "IGNITE".
  pĂ«rfunduar 
03.09.2023 - 30.11.2023

Road Show "Ljubljana"
  pĂ«rfunduar 
October, 18th 2023

Road Show "Copenhagen"
  pĂ«rfunduar 
October, 14th 2023

Promovimi "Spin and Win".
  pĂ«rfunduar 
10/10/2023 - 10/20/2023

Rishiko "Road Show Istanbul"
September, 24th 2023