Website Tracking


+++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ   +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ    +++   ВАЖНО: ВЕСТИ И ПРОМЕНЕ ОД 05.10.2023:  КЛИКНИТЕ ОВДЕ   


STREAKK

Ослободите потенцијал својих криптовалута

Примите 2% новчаног тока сваке недеље!

Немојте само да дозволите да ваши криптовалути остану у вашем новчанику, нека раде за вас!Пословна презентација
Пословна презентација

Шта STREAKK ради и како могу зарадити новац са њим?01   Децентрализовани новчаник за улагање

Преузмите STREAKK Новчаник

STREAKK новчаник можете преузети са Гоогле Плаи-а или Апп Сторе-а
Након што пренесете средства у апликацију за новчаник, можете почети да улажете (зарађујете камату) на своје криптовалуте.


Да бисте могли да користите улог у апликацији за новчаник, потребан вам је такозвани криптични ИД [Cryptic-ID]. Прва регистрација код STREAKK-а.Затим можете да генеришете свој лични криптични ИД [Cryptic-ID] у позадинској канцеларији. Шифровани ИД је веза између вашег STREAKK налога и апликације STREAKK новчаник.
У апликацији за новчаник сада можете да користите овај ИД да делегирате своја средства на улагање и зарадите горе наведене награде за улагање. Награде за улагање се обрачунавају у ритму целе недеље,
 
Шта је посебно у вези са STREAKK Валлет АПП?

  • Новчаник је децентрализован и потпуно безбедан (Аудитирао Certik). [Certik]

  • За улагање не улазите у временску обавезу на дужи временски период. Само ви знате приватни кључ, који вам омогућава да приступите својим криптовалутама у било ком тренутку.

  • Новчаник је децентрализован и потпуно безбедан (Аудитирао Certik). [Certik]

  • За улагање не улазите у временску обавезу на дужи временски период. Само ви знате приватни кључ, који вам омогућава да приступите својим криптовалутама у било ком тренутку.

Желите више? Куповином чворова у бацк оффице-у вашег налога, ваше награде за улагање се повећавају до 8% (у зависности од чвора). Можете пронаћи више о чворовима, инфраструктури чворова и другим могућностима прихода са чворовима ниже на овој страници.


 Савет: Купите чворове и повећајте награде за улагање! 
02   Блоцкцхаин 3.0 и STKK/STKC токен


Блоцкцхаин 3.0

STREAKK је сада развио блок ланац 3. генерације са инфраструктуром на основу које (Streakk главни ланац са токеном STKK) свако може да креира сопствени блок ланац у виду бочних ланаца.

Сваки од бочних ланаца изграђен на врху главног ланца има своје валидаторе и механизме управљања. Појединачни бочни ланци раде независно. То значи да, на пример, централне банке, стабилни новчићи, финансијске институције, крипто и други пројекти могу изградити своју инфраструктуру потпуно независно један од другог. 

Први од ових бочних ланаца је њихов сопствени Streakk ланац са новчићем STKC, фиXном накнадом за трансакцију од само 0,0001 долара и брзином трансакције од 100.000 трансакција у секунди. То га чини тренутно најнапреднијом инфраструктуром у индустрији. НФТ, ДеФи, играње и низ других крипто пројеката биће изграђени на ланцу Streakk.

Streakk ланац је капија ка ВЕБ3.


 


STKK токен

За све ове трансакције, онда је потребан сопствени новчић компаније (STKK) да плати накнаде. То значи. свима који користе блокчејн треба овај новчић.
Токен (након покретања блокчејна, токен се претвара 1:1 у новчић) је издат у количини од 100 милиона. Као резултат ребуи и спаљивања STREAKK-а, број доступних токена је већ смањен на око 9,4 милиона (од децембра 2022.). До покретања блокчејна, број токена ће се смањити на око 6 милиона.

 
Шта је последица?
Веома велика потражња испуњава изузетно смањену понуду!

Од када је почео средином 2022. са 0,10 долара, цена STKK је порасла на тренутно око 150 долара (од марта 2023.). [Историја цена на ЦоинМаркетЦап-у]
Токен се тренутно може заменити у Streakk новчанику у нпр. USDT.
Шта је последица?
Веома велика потражња испуњава изузетно смањену понуду!

Од када је почео средином 2022. са 0,10 долара, цена STKK је порасла на тренутно око 150 долара (од марта 2023.). [Историја цена на ЦоинМаркетЦап-у]
Токен се тренутно може заменити у Streakk новчанику у нпр. USDT.


 Савет: Купите чворове, повећајте награде за улагање и добијте бесплатне STKK токене! 
03   Интегрисани кластер чворова (INC) / Чворови

Интегрисани кластер чворова (INC)

Улагање код централизованих провајдера носи већи ризик да постанете плен хакера. STREAKKово решење је "Integrated Node Cluster" (INC).

У STREAKK-у, улагање је децентрализовано, без старатељства (Non Custodial Staking) и без временске обавезе. Технологија која стоји иза STREAKK новчаника је јединствена и добро напредна. То су такозвани интегрисани кластери чворова [Integrated Node Cluster - INC].Ваше криптовалуте се аутоматски додељују (делегирају) најбољем валидатору, али никада не напуштајте свој новчаник. Увек имате потпуну контролу и можете приступити својим средствима у било ком тренутку.
 


STREAKK има мрежу поузданих валидатора, који су сви интегрисани у један новчаник.


Ваљатори верификују мрежне трансакције и заузврат зарађују мрежне накнаде. STREAKKов Интегратед Ноде Цлустер (INC) је најнапреднија светска инфраструктура чворова.

чворови

 
Регистровани корисници STREAKK-а могу учествовати у инфраструктури чворова у облику сопствених чворова. Чворови се нуде од $100 до $200,000 у 3 различите категорије чворова.


Да бисте могли да купујете чворове, прво морате да се региструјете код STREAKK-а. Затим можете да генеришете USDT (Tether) адресу депозита у STREAKK бацк оффицеу, пренесете USDT у бацк оффице и користите га за куповину једног или више чворова. Савет: Купите чворове, повећајте награде за улагање, добијте бесплатне STKK токене и 2% седмичног новчаног тока на врху! 
Куповином чворова отварају се 3 тока прихода

1. Веће награде за улагање
Куповином чворова, награде за улагање у апликацији STREAKK новчаник повећавају се за 2%, 5% или чак 8% (у зависности од чвора), у периоду од 7 година.


Шифровани ИД [Cryptic-ID] који се може генерисати у позадинској канцеларији повезује позадину/чвор са апликацијом STREAKK новчаника.
 

2. Бесплатни STKK токени
STKK токени у вредности од купљених чворова биће резервисани у вашој позадинској канцеларији. Они у почетку остају блокирани 100 недеља и радују се предвидљивом ватромету STKK-а. Након тога можете га слободно одлагати.

3. Недељни ток готовине од 2%.
Током периода од 100 недеља, добићете 2% недељног тока новца назад од вредности купљених чворова. Поврат се уписује свакодневно у позадину. Укупно, ово одговара двострукој вредности куповне цене и може се исплатити у било ком тренутку (исплаћени износ: мин. $50).
Такође можете користити новчани ток да купите више чворова или их пошаљете у свој STREAKK новчаник и прикупите повећане награде за улагање (ефекат сложене камате).Партнерски програм

.... а ако разговарате са другима о фантастичним могућностима STREAKK-а, добићете додатне бонусе на куповину чворова од стране других учесника.


• Из Унилевел плана, 50% се исплаћује на 20 нивоа. Свака ваша директна препорука откључава вам даљи ниво.


• „Rank Royalty Bonus“ (укупно 10 милиона долара) се исплаћује у четири месечне рате сваки пут када се достигне ниво каријере (укупан акумулирани обим тима). Ако се достигне ниво, промет се не брише, али наставља да се акумулира без временског ограничења. За сваку утакмицу, максимално 40% квалификационог обима одговарајућег ранга се узима у обзир да би се одредио релевантни акумулирани тимски обим.


• Трећи бонус је "Global Lifetime Pool". Са овим бонусом, STREAKK омогућава активним партнерима да учествују у укупној месечној продаји компаније. Обезбеђен је месечни фонд од 15% укупне продаје.Бонуси из партнерског програма се резервишу директно у USDT (Tether) у вашој позадинској канцеларији. Можете пренети свој USDT рачун на други USDT новчаник сваког дана, или можете купити више чворова или их послати у свој STREAKK новчаник и прикупити повећане награде за улагање (ефекат сложене камате). Минимални износ за повлачење је 50 долара.


Догађаји и промоције